Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

En lättläst roman om Brandon och Teresa i Norrfällsviken. Och om Kjell Brolin.

Röster om Ska vi rymma?...

"Det är filmiskt och poetiskt. Jag kommer att tänka på gamla romantiska svenska tonårsfilmer som Janne Halldoffs Ola och Julia och Roy Anderssons En kärlekshistoria. Man får den där egendomliga, nostalgiska, ungdomliga känslan av lycka och sorg - på en och samma gång."

Göteborgs-Posten

"Den erfarne barn- och ungdomsboksförfattaren Bo R Holmberg är i högform och låter, som i Eddie Bolander och jag, en fattig pubertetskille på Höga kusten vara huvudperson. Liksom i den förra berättelsen är Holmberg skicklig på att skapa stämningar - och som alltid gestaltar han spänningen i den första kärleken på ett underbart och rakt sätt."

Etc

"Jag kapitulerar totalt inför Holmberg som författare - han är ovanligt stilstark, träffsäker och har ett språk som tilltalar. Han skildrar på ett skickligt och subtilt vis samhällsklyftor och människors olika livssituationer, utan att för den skull bli föreläsande."

Nerikes Allehanda